Meenutusi eelmisest aastast: gümnaasiumi jõulupidu ehk õhtu, mil kõik žanrid kõlasid tuttavalt

18. detsembril toimus järjekordne Reaalkooli traditsiooniline jõulupidu, kus iga klass sai esitada enda kokkupandud tantsu. Selleaastase peo teemaks oli “See žanr kõlab tuttavalt”. Igale klassile loositi muusikaline žanr, mille järgi tuli peo jaoks koostada kava. Meie klass sai loosiga popi. Kohe tuli poistel pähe mõte esitada Beyonce’ lugu “Single ladies” ning tüdrukud tahtsid ilmtingimata esitada midagi Maiani ning Backstreet Boys’i loomingust. Kava välja mõeldud, hakkasime harjutama ning lõpuks valmis see saigi. Väga palju pandi rõhku peo korraldamisele, et kõik perfektselt välja kukuks. Juba kohe peale koolipäeva lõppu hakkas korraldustiim valmistuma ja lava üles seadma. Lava sai maha alles järgmise päeva hommikul. Pidu ning meie esitus läks väga hästi. Üritus oli suurepäraselt korraldatud (merci Kätriinile ja Hugole) ning kokkuvõttes oli väga meeldejääv õhtu. Nendin, et tantsida kogu gümnaasiumi ja õpetajate ees nappide riietega tekitas alguses kahtlaseid tundeid, kuid vahet pole. Viimasest aastast tuleb võtta viimast. Vahepalaks üritasin teha natuke stand-up’i kuid sain aru, et see pole päris minu jaoks. Igatahes oli väga tore kolmapäev ja loodan, et järgmine aasta tuleb vähemalt sama lõbus pidu.

P.S. Mõtlemisainet võib-olla 11.c klassi poistele – natuke pingutasite üle.

Autor: Sander

Pildid: Villem Susi

Kommenteerimine on keelatud.