Uuel aastal uue hooga!

Kuigi klassi- ja koolikaaslastele sai juba suviseid elamusi jagada 1. septembril, sai seekord kooliaasta avapauguks 3. septembril Hiiu staadioni luidetel ja tartaanil toimunud spordipäev. Päev oli soe ja päikeseline ning spordipäeva alustas ka ergutav ühisvõimlemine. Seekord pandi end proovile klasside arvestuses 10x100m pendelteatejooksus ning individuaalselt 100m sprindis ja 2000m (poiste) või 500m (tüdrukute) krossijooksus. 100m jooksus olid meie tublideks Kadri, Kenner ja Markus; krossijooksus olid esiotsas Carmen, Kairit, Kristin, Mia ja Brigita (poisid olid uimased, nagu näib). Klassina jäime teatejooksus 5. kohale ning kokku teenisime klassidevahelise võistluse raames väärikad 20p (teatejooks + krossijooks + kergejõustik), mis asetas meid 3. kohale jooksvas tabelis. Eks näis, kuis edasi, aga kui mitte võidukalt, siis vähemalt rahvale! Lisaks muule toimusid lõuna ajal ka poiste ja tüdrukute lendudevahelised jalgpallimängud. Kokkuvõttes alustati kooliaastat ühe mõnusa ja aktiivse päevaga, mis andis toonuse kogu septembri alguseks.

Autor: Markus V.

Kommenteerimine on keelatud.