Rets

Ametlikult algas rets 16. septembril, kuid agaramad hundid alustasid rebastega tutvumist juba eelneva nädala kolmapäeval. Näiteks pidid rebsud koolimaja pealt oma hundi üles otsima, kes hakkama ei saanud, seda ootas karistus. Üldiselt on kõik ühel nõul, et rets ei ole rets, kui sa natuke (või siis päris palju) karistada ei saa, nii et (vähemalt nädala alguses) võeti kõik karistused entusiastlikult vastu.

Retsi tarvis jaotati terve 137. lend erinevatesse gruppidesse. Sel aastal olid hundid inspiratsiooni saanud tuntud seriaalidest.  Hiljemalt retsinädalale eelneval reedel said kõik rebased teada, millisesse rühma nad määratud on. Esimest korda saadi oma grupiga kokku tutvumispeol, mille korraldamise üksikasjad olid iga grupi huntide enda otsustda.

Tõeline rets algas esmaspäeval. Kooli vedasime end hiljemalt 7:30, mõni grupp ka varem. Enne esimest tantsuproovi said kõik rebsud endale ka kostüümi. Oi, kui kirev seltskond oli kokku saanud! Näha võis nii modelle, selgeltnägijaid kui ka nunnasid. Peale tunde toimusid staadionil kiiksuga teatevõistlused.

Teisipäeval oli peale koolipäeva viktoriin, kus rebsudele tehti selgeks paaritute lendude põhitõed ning jagati abituuriumi sisenalju. Kolmapäeval toimus vanalinnas maastikumäng. Neljapäeva hommikul räägiti meile erinevatest vandenõuteooriatest. Ă•htul mingeid ĂĽritusi ei toimunud, see päev on tuntud vaikse neljapäevana. Iga päev harjutasime vahetundides retsitantsu ning toimusid ka dance battle’id

Reedel oli traditsiooniline flashmob,mis seekord toimus Viru keskuse aatriumis. Nädala jooksul hoolikalt lihvitud tantsu esitasime lausa 2 korda. Peale tantsu siirdusime kõik kooli, kus meid ootas ees ametlik rebaste ristimine. Enne veel, kui saime endid ametlikeks Reaalkooli gümnasistideks kutsuda, pidime läbi käima (või siis roomama) pika kannatuste raja. Selle meeleoluka nädala lõppu tähistas reedeõhtune retsipidu.

Kommenteerimine on keelatud.