Gümnaasiumi jõulupidu suuuure algustähega

“17. detsember ei ole pelgalt vaid arvestuste nädala kulminatsiooniline päev või aasta eel-eelviimane iganädalane reede, mitte see Reede, mis asub Rotermanni kvartalis ning kuhu Arulepp ja Martin pahatihti võidu peale jooksuvõistlust korraldavad, vaid hoopis reede väikse tähega, nagu see nädalapäev. See on päev, mil toimub kauaoodatud gümnaasiumi jõulupidu!”

10. klassi jõulupeo hea emotsioon siiani väga eredalt meeles, võtsid Luukas ja Epp selle ürituse enda kanda. Juhtkonnalt saadi peo korraldamise osas jah-sõna umbes-täpselt kaks nädalat enne üritust, seega järgnesid neile kaks unetut ja rabamist täis nädalat. Unetu öö ilusid ja valusid sai tunda ka meie videograaf Mihkel, kes öö enne pidu kõiki üheksat vaheklippi kokku lõikas ning parajalt rabada said ka tehnilise poole eest vastutav Georg ja kogu kujundustiim.

Meie klassile naeratas loosiratas ootamatu pärliga – Iisrael. Lood said kiirelt paika, rollid jaotatud ja koreograafid asusid tööle. Veetsime tol nädalal umbses aeroobikasaalis rohkem kui kogu gümnaasiumi vältel kokku ja võime uhkusega öelda, et meie kava oli juba pisidetailide lihvimise faasis, kui mõni klass alles mõtlema hakkas…

Proovid, prooovid, proovid

“Eeee-oooo”

Jõudis kätte reede õhtu, saal oli valmis ja rahvas oli veel rohkem valmis. Olude sunnil toimus üritus lendude kaupa. Aulas olid põnevil, uudishimu täis kümnendikud. Õhtujuhid Luukas ja Kevin tervitasid publikut retsinädalast tuttava hüüdega ja tõmbasid rahva automaatselt käima. Üritus oli alanud! 139. lend sai väga tublisti hakkama – nii laval kui publikuna, kuid 138. (pAaRis-)lennul on küll ikka elu kohta palju õppida…

Meie show läks SUUREPÄRASELT ning olgem ausad, tegelik võit kuulub 12.c klassile! Kuid isegi kogu selle aupaiste varjus ei saa üle ega ümber meie õpetajatest. Nad olid õhtu staarid, tehes ettenähtud kolme minuti show asemel seitse ja hämmastades meid iga minutiga aina enam ja enam.

Silmkontakti kunst

Kaboom

Üllatus!

Kokkuvõtlikult: oli legendaarne õhtu, panime aastale ilusa punkti ja andsime jõulupeo teatepulga noorematele üle.

Kommenteerimine on keelatud.