Spordipäev

13. septembril toimus Kalevi staadionil kooli spordipäev, kus 10.c esines vägagi edukalt. Esimesena katsusid meie 5 kõige kiiremat tüdrukut ja 5 kõige väledamat poissi jõudu a- ja b-klassi meeskondadega. Meie klassi esindus oli kõige nobedam ning teistele tehti pika puuga ära.

Jaksu jätkus aga ka üksikaladeks. Alisa saavutas gümnaasiumi tüdrukute arvestuses 400 m jooksus 2. koha ja Doris sai 100 m jooksus 3. koha.

Jooksud joostud, siirdus enamus kodu poole, kuid kes kauaks staadionile jokutama jäi, pidi ka jalkat mängima. Nõnda juhtuski, et 10. ja 12. klassi tüdrukute vaheliseks jalgpalliturniiriks vajaminev naiskond koosnes peaaegu ainult meie klassi tüdrukutest. Mängisid Kadri, Marta, Doris, Gretel, Alisa, Inkari ning ainsa vaprana ühines nendega Kirke a-klassist. 12. klassi naiskond lõi nii palju väravaid, et neid ei jõudnud kokku lugedagi. Ei ole hullu, õpime oma vigadest ja järgmine kord paneme kohe Marta väravasse.

Poisid läksid samuti jalgpalli mängima. Meie klassi poiste meeskond mängis koosseisus Kevin, Kert-Henri, Ragnar, Erko, Hannes H, Mihkel O, Hendrik, Oliver, Karl. Mängisime 12.a ja 12.c klassiga. Kahjuks kaotasime mängud seisudega 0-4 ja 0-1, aga loodetavasti läheb meil järgmine kord paremini.

Spordipäevast valminud video:

Kommenteerimine on keelatud.