Reaal 140

Reaalkoolil täitus väärikas 140. tegutsemisaasta. Selle puhul käis meile finantsvabaduse saavutamisest rääkimas Erko Risthein (vil!125). Erko tegutseb start-upinduse vallas (producement.com) tarkvaraarendja ja ettevõtjana. Ta rõhutas multidistsiplinaarsuse olulisust ja jagas ausat elutarkust. Ta kõnetas mitmeid ning peale aktust ja koogisöömist jätkus jutt staadionil. Vestlusringi tuli uudistama isegi mõni rebane.

P.S. Pert ja Kevin tegid porgandikoogi – mega hästi tuli välja, kokapoisid!

Rõõmsad :))

Laupäeval, 2. oktoobril toimus Noblessneri valukojas kontsert “Kummardus õpetajale” ja pidu. Kontserdi repertuaar oli akadeemiline, see-eest vaheklipid olid humoorikad. Järgnes sumin ning tantsupidu. Ansambel Horoskoop lõi meeleolu, ei puudunud Potsa tantsud ega Erik Mäe laval limbot tegemas. Tugev kogukonnatunne, mis Reaali ĂĽritustel tekib, on võimas. Kohale olid tulnud eri vanuses, eri lugudega inimesed, kellele kõigile Reaalkool oli siiski ĂĽhised väärtused suutnud kaasa anda, mis tegi omavahelise suhtlemise kergeks.

Reaalkool on parim kool.

Kommenteerimine on keelatud.