Esimene

Meie viimane esimene algas meeldivalt tavapäraselt klassijuhatajatunni ja aktusega, aga seekord saime osa ka väikeste juntsude kooliaasta algusest. Pooled meist said käekõrvale 1.a õpilase ja teised 1.b õpilase, kellele maja näidata ja elutarkust jagada. Aega oli tuuriks antud vähe nii, et igale poole (loe: maurusesse) ei jõudnud. Napilt jõudsime uurida ega nad pissil ei taha käia, kui juba pidigi minema aulasse aabitsat kätte saama. Meie Sarah pidas abituuriumi nimel ilusa kõne (Somelari arust üks parimaid). Järgnesid kõige esimesed koolitunnid, kus saime nii uusi teadmisi kui ka kõvasti naerda. Füüsika tunnis ristiti põrkepall, mis ei põrka kurbusepalliks ja keemias saime teada, et kõik, mis näeb välja nagu vesi, piim või morss ei pruugigi üldse olla joodav. Tähtis päev lõppes Poisi juures, kus koolimütsid pähe saadi. Kõrget lendu, 148. lend!

Kõige-kõige esimene tund

Direktorite järelkasv on piisav?

JĂĽtsid ja mĂĽtsid

Kommenteerimine on keelatud.