Klassidevahelised korvpallivõistlused

Meeskonda hakati kokku panema niipea, kui tuli teade, et toimub klassidevaheline jõukatsumine korvpalli alal. Võimas tiim koos, hakati tegema trenni söögi alla ja söögi peale, sest meeskond tuleb saada ühte rütmi, samale skeemile ja tabavus võimalikult saja lähedaseks. Tubli nädal seda tehtud, oli aeg uhada, visata ning panna pealt. Meie resultatiivseim mängija Mihkel Orasmäe kapteniks ja lisaks temale Kert, Pert, Hannes Vau, Hendrik. Tegijal tiimil, tegijad treenerid – mängu juhtisid kõrvalt treenerid Arbeiter, Kongi ja Kranberg. Avamängus 12.a vastu said kõik käe valgeks ja lõpp seisuks jäi 18:12.  Mäng 12.b-ga ei olnud meile võidukas, aga enne järgmist kokkuminekut peeti maha korralik koosolek ja saadi liikumine paika ja taas hakkasid võidud tulema. 11.b-ga mäng jäi 27:14 meie kasuks. Alagrupi teised ja pääs poolfinaali oli olemas.

29. novembril jõudis järg neidudeni. Meie klassi naiskonnas olid Doris, Inkari, Gretel, Marta, Alisa ja Liis. Esimene mäng oli 10.a klassiga. 10.a tüdrukud ei suutnud meie klassi imbedele vastu panna ning pidid 8:20 alla vanduma. Kui esimene võit tuli peaaegu, et mängleva kergusega, siis teine mäng pakkus juba palju enam pinevust. Peale erakordselt pingelist mängu pidime 6:8 siiski 12.b paremust tunnistama. Viimasena mängisime 11.b-ga. Kuigi peale kahte mängu olid kõik juba väsinud, saime ka teise võidu 10:2 ning pääsesime edasi poolfinaali.

6. detsembril toimus neidude poolfinaal. Mängisime 12.c-ga. Mäng oli jõhker, aga kaitse oli hea ja koostöö sujus ning nii see võit koju toodi. Finaalis kohtume uuesti 12.b-ga.

Ootasime tükk aega selle postituse avaldamisega, et saaksime ikkagi tüdrukute finaali ka ära mängida, kuid tundub, et seda mängu jäämegi ootama. Vabandame kõikide fännide ees!

Kommenteerimine on keelatud.