GIS-päev ja geograafianädal

See nädal on geograafianädal ja kolmapäeval toimus Rahvusraamatukogus GIS-päev, kus osales loengute kuulamisega kogu klass. Üllatavalt toimus selleteemaline päev juba 15. korda.

Peale loengute toimus ka koolidevaheline võistlus, kus meilt oli välja panna ülelennuline meeskond – Mihkel meie klassist ja Adeele, Hans ning Indrek a-klassist.

Võistlus oli mitmeosaline ja vahepeal jõudis isegi kooli keha kinnitama minna. Loengud olid detailsed, kuid kuulajaskond ei suutnud alati kõike hoomata. Samas õpilaste lood innustasid olümpiaadidest osa võtma. Oli veel võimalus külastada vastvalminud Rahvusatalase näitust. Võistluse jätkuna selgus, et pääsesime finaali, mis koosnes mälumängust ja geograafia sõnaseletustest. Viimaks võitsime sellegi.

Kommenteerimine on keelatud.