Teadustööde festival

12.-13. aprillil toimus Tartus ERMis riikliku teadustööde feativali finaalvoor. Esimesel päeval toimus oma posterettekannete esitamised komisjonile ning vabakuulajatele ja teisel päeval oli pidulik autasustamine. Noored startisid 12. aprillil Tartusse juba kella viiese bussiga, seega päev oli pikk ja väsitav, aga põnev! Viimasesse vooru pääsesid meie klassist lausa neli õpilast – Maarja-Liis Engel, Kertu Kaare, Haide Maria Kuusik ning Joosep Toomeste. Kertu tõi oma tööga koju kolm eriauhinda –  Sotsiaalministeeriumi I preemia, Tallinna Ülikooli eripreemia ning Tervise Arengu Instituudi peapreemia. Ka Haide tööd hinnati kõrgelt ning sai kirjastus Argo eripreemia. Kõik meie klassist olid väga tublid ning nende töid kiideti väga. Noortele meeldisid Tartus veedetud päevad väga.

Kertu töö – ,, Raseduse I trimestri sõeluuringul tuvastatud suurenenud kuklavoldi seos patoloogilise karüotüübi ning loote arenguanomaaliatega Ida-Tallinna Keskhaigla andmetel”

Joosepi töö – ,,CdS termotöötluste mõju Cu2ZnSnS4 päikesepatareide põhikarakteristikutele
Kertu”

Maarja töö – ,,Psüühikahäired, nende sagedus ning koolipsühholoogide roll nende käsitluses Tallinna Reaalkooli, Viljandi ja Noarootsi Gümnaasiumi 11. klassi õpilaste näitel”

Haide töö – ,,Emakakaelavähi haigestumuse ja potentsiaalsete riskitegurite leviku seosed Eestis inimestel vanuses 15–44 aastatel 1980–2017”

– Kertu

Kommenteerimine on keelatud.