Jõuluball

Tallinna Reaalkooli 2017. aasta jõuluball toimus 28. detsembril algusega kell kuus. Rahvast vooris hordides koolimaja uksest sisse juba ammu enne kuut, et end rahulikult peovalmis seada. Tuli kokku nii teadatuntuid praeguseid gümnasiste ning hiljuti lõpetanud vilistlasi kui ka ennenägematuid põhikoolikaaslaseid ja muid muhedaid selle. Kingad viksitud, kleidisabad sätitud, seati sammud uhke aula poole. Šarmikad 132. lennu vilistlased lugesid järk-järgult ette paaride nimesid, kellele oli ette nähtud reipal sammul peo peremeeste Martin Saare, Madis Somelari ning perenaise Betti Somelari poole tõtata ja innukalt nende kätt suruda. Selle jaoks oli planeeritud pooltunnike ning 18.45 algas avavalss Pärnu Noorte Puhkpilliorkestri, eesotsas Rein Vendla saatel. Oh, kui kaunis vaatepilt kõiki pealtvaatajaid tabada võis! Esimese tantsu ajal jäi küll õhust ja ruumist veidike puudust, ent sama ei saa öelda balliliste innukuse ja rõõmu kohta. Suure avalöögi järel sai jätkata oma tantsuliigutuste lihvimise ja/või demonstreerimisega või minna kooli koridoridesse kaaslastega muljetama, nautides pakutavat söögi- ja joogipoolist. Peotantsu vihuti orkestri saatel hiliste õhtutundideni ehk kella kümneni. Minuti pealt algas pidu vabamas vormis ning siis avanes igaühele võimalus teha kaaslastele silmad pähe ja näidata, milline pöörane tantsulõvi temas tegelikult peitub. Nalja sai, tantsu sai, lusti sai! Igati nauditav õhtu, mille traditsiooni hoidkem elus ka edaspidi!

Johanna

Kommenteerimine on keelatud.