Naistepäev meie moodi

Klassivendadega on tüdrukutel vedanud – ei ole meie poistevägi ei suu peale kukkunud ega jää puudu ka džentelmenlikkusest (meile tõepoolest meeldib, kui te klassiust alati meie heaks lahti hoiate). Seni püsinud kõrge hinnang sai väikese tagasilöögi täpselt aasta eest naistepäeval, kui paralleelklassi tüdrukud oma lemmiklilledega mööda koolimaja leekisid, meie jäime aga tühjade kätega. Viimases tunnis üritasid noorsandid siiski oma väärikust veidi tõsta ja nobedate näppude vooru tulemusena sündisid meisterlikud paberist volditud tulbid igale neiule. Aga viimases hädas ongi loomingulisus kõige õigem lahendus, seega ei hullu, me armastame teid ju ikka!

2017

Just aastataguse loo tõttu oli tänase päeva sündmuste käiku huvitav jälgida. Oli klassivendi, kes tulid, vallatu naeratus näol, ja kallistasid, leidus neidki, kellel vähemalt ablaste võileivaampsude vahel mõni hea soov üle huulte tuli. “Noh, asi seegi, las ta olla,” mõtlesime. Kuid hetkedel, kui Joel üritas paaniliselt maha suruda kõlakaid kringliteost või klassivennad jõudsid üldsegi mitte neile omaselt viimasena sööklarivisse, oli teada, et midagi on teoksil. Ja oh seda üllatust! Selle asemel, et toetada meie pädevust vähilaadsete alamhõimkonna teemadel ja vaadata youtube’ist üks lustakas video, ilmus ekraanile hoopis Genialistide lugu “Naine” ja silmapilkselt oli kogu meessugu klassi ees. Millised mehed! Võtsite sõnad suust ja võin julgelt öelda, et tegite paljudele järgmistelegi naistepäevadele silmad ette!

Kringel maitses väga hää ja need puusaliigutused jäävad meiega ilmselt kauaks!

PS. Kõigile neidudele, keda antud video kõnetas, julgen anda meie poistele klassiõdede garantii, tegu on väärt kaubaga. Tasuks kiiresti tegutseda!!

Kommenteerimine on keelatud.