Eurovisioon

Seekord oli j√Ķulupeo teemaks Eurovisioon ning saatuse tahtel loositi meile Ukraina. Olles esialgselt n√∂rdinud n√Ķrga euro-riigi √ľle, avastasime peatselt endi √ľllatuseks, kui palju h√§id ning meeldej√§√§vaid esinejaid on Ukrainast. Nii sattusidki meie repertuaari mitmed Eurovisiooni finalistid. Kuigi me j√§rjekordselt kasutasime vana head habemega naise trikki, siis tegelikuks t√Ķmbenumbriks oli √ľhek√§eline Verka ja tema l√Ķngus-k√Ķrendid taustatantsijad. Erinevalt p√§ris Eurovisioonist, Verka meile v√Ķitu ei toonud., kuid nalja sai nabani ning √ľkski hing ei j√§√§nud emotsioonita. Samuti oleme siiamaani veendunud, et tegelt oli see osa mingist vanden√Ķust, mida a ja b klass meie vastu sepitsevad… tegelt nad on toredad.

She’s beauty, she’s grace

Ainult natukene nilbe

Ruslana ja tantsut√ľdrukud

√Ąra k√ľsi ja me ei pea valetama

Kohustuslik grupipilt

Squad goals

Stenver

Kommenteerimine on keelatud.