Kuidas Stenver end 307. ruumis lahti riietas

Teadagi on reaalikad üle linna tuntud kui matemaatika-, füüsika- ja keemiahuvilised noored täkud. Aga kes seda arvavad pole käinud Maarja Kella kunstiajaloo tundides, mis on lihtsalt I-ME-LI-SED. Ka kõige reaalsemad reaalikad meie klassist kuulasid meie kaunist õpetajat kõrvad kikkis. Kultuurharidus, mida sealt saime, ei jookse kohe kindlasti külgi pidi maha. Kõige mõnusam selle kursuse juures oli aga lõputööde tegemine ja esitamine. Meie klasssi oleks nende tundide põhjal võinud klassifitseerida vabalt VHK hipsteriteks, kes arvavad endas leidnud tõelise boheemi ja kunstihinge. Järgnevalt on pikemalt ära toodud nende kaaslaste lõputööd, mille esitamisest võis leida videod Hedvigi telefonist.

Alustagem:

,,Surprise Mothafaka’’ by Nikita Poljakov

Inspiratisooni saadud Andy Warholist, koostatud kollažtehnikas Kinder Chocolate paki peal olevatest poiste nägudest. Nikita kommentaarid enda tööle: ,,Mõtlesin, et võiksin natukene ulakust teha; mulle meeldib kui sa ei tea enne, mis tuleb. See on huvitav.’’ Ta lisas: ,,Ma söön väga palju šokolaadi ning ma kardan, et ühel päeval mulle tuleb selline surprise, et mul tekib diabeet.’’ Ta lausus seda kõike ülimas rahus.

HD Nikitos

Stenver Pärn

Inspiratisooni saadud C. D. Friedrichi tööst ,,Rändaja udumere kohal’’. Stenver samaaegselt enda särki lahti nööpides: ,,Kuna see töö mulle nii väga meeldis, siis mul tekkis see idee juba enne ja ma tegin tätoveeringu enda käele.’’ Töö on joonistatud tätoveerija poolt; võttis 3 h aega, et teha. Maarja Kell: ,,Ahaa, nonii, väga julged lähenemised.’’ Stenver selle koha pärast ei muretse, sest tema käsi niikuinii väga palju suuremaks ei lähe. Johann: ,,Kas naistele läheb peale?’’ Stenver vastab, et kahe nädala pärast näeb. Mees hakkab vaikselt särki tagasi panema kui Maarja Kell lausub: ,,Aga võta ära korraks veel, ma tahaks lähemalt näha seda korraks,’’ mille peale ütleb Johann: ,,Tundub, et läheb!’’

Pohga

Pohga väga joonistada ei oska ning abstraktne kunst talle väga ei meeldinud. Pohga annab enda sõnumi edasi ainult biidiga. Inspiratsiooni sai pohga protsessi käigus räpparilt Lil Uzi Vertilt.

Lisaks sellele esitas Victoria performance arti, Rebecca maalis Picassost inspiratsiooni saanuna teksatagile, Johann joonistas Bemmi, Hedvig maalis riidekottidele Pollocki stiilis jne jne. Need tunnid, kus teoseid ette kandi, olid igatahes ühed kõige mõnusamad selle 12. klassi jooksul.

Kommenteerimine on keelatud.