Riigikogu külastus

Ka 14. mail saime veidi koolist eemal olla. 

Viimaste tundide ajal läksime ajalooõpetaja Tiia Luugiga Riigikogu hoonesse. Kõige pealt pidime läbima turvakontrolli. Siis jalutasime läbi hoone otse istungisaali. Seal tehti väike kokkuvõte, kuidas saalis tavaliselt nõu peetakse, ja võrreldi meie süsteemi teiste riikide omadega. Siis läksime järgmisesse ruumi ja istusime kõik ühe pika laua taha. Mart Nutt rääkis meile naljakatest lugudest, mis Riigikogus tema 8 ametiaja jooksul juhtunud oli. Kui see läbi sai, pidid mõned õpilased ära minema. Kel huviringidesse kiire polnud, liikusid meiega ka Euroopa Liidu hoonesse.

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74