Jõulupidu

18. detsembri õhtul toimus Reaalkooli 7.-8. klasside jõulupidu. Me mängisime erinevaid mänge, tantsisime ja laulsime. Näiteks mängisime hularõnga keerutamise mängu: iga klass saatis ühe poisi rõngast keerutama ja ühe tüdruku punkte lugema. Päris palju poisse kukutasid juba esimesel minutil rõnga maha, aga kaks poissi keerutasid nii pikalt, et tahtsime juba mõlemad võitjateks kuulutada. Lõpuks võitis Erki 8.b klassist. Siis valiti välja kuninglik perekond, kes ei pidanud ise midagi tegema ning kuningas sai madalamatele klassidele käske anda. Tantsisime ka seltskonnatantse ja mängisime “Just Dance” tantsumängu.
Siis pidid kõik klassid millegagi esinema. Mõned laulsid või lugesid terve klassiga luuletust, teised aga saatsid vaid paar inimest lavale. Meie klassi poisid Marken, Hannes ja Aleks esitasid laulu “Knocking on the Heaven´s Door”.
Kui ühine pidu läbi sai, siis läksime oma klassiruumi, et kinke jagada. Aleks oli jõuluvana. Tegime Kahootis viktoriini ja peale seda lasime lihtsalt muusikat.

Lisa kommentaar