SPORDIPÄEV

Täna oli meil spordipäev! See algas Hiiu staadioni kõrval soojendusharjutustega, mida juhtisid suured tüdrukud. Koos nendega sörgiti ka jooksurada läbi. Võidu tuli läbida 500 meetrit, parimad said diplomid.
Tüdrukutest oli kõige kiirem Gerda, postest Marken. Teisena ületasid finišijoone Anett ja Klaus, kolmanda koha võitsid Sarah ja Ondis ning 4. koha said Liisi ja Thomas. 

Peale autasustamist matkasime tähetorni juurde, kus meil oli piknik ning püüdsime arvata, mitme lapsega saab teletornile ringi peale teha. Selgus, et kõige täpsemini arvas Aleks, sest tema pakkus, et 30, aga vaja läks 28 last.

Siis õppisime tegema oma puu vaatlust, sest seda on vaja R-õppes – vaadata ja jälgida terve kooliaasta jooksul ühte, ehk siis oma puud. Selle peab valima nii, et teda oleks võimalik peaaegu iga päev külastada.

Lõpuks oli meil jalutuskäik vaikuses – see tähendab, et meie olime vaikselt ja kuulasime, mida kuulda oli. Suurt midagi ei olnudki – olime kõik elusolendid, peale inimeste ja koerte, oma eelneva lärmiga juba ammu eemale peletanud 🙂

    

Lisa kommentaar