Rebaste nädal

Augustis olid grupid olemas, rebased valitud, kostüümid tellitud, korterid bronnitud, aga päev enne kooli algust saime teada, et rets tuleb klassisisene…

Elasime leina viis etappi kiirelt läbi ja tegime uued plaanid. Selle aasta rebaste nädala teemadeks olid filmid (mõjutustega meie enda rebaste nädalast, kui teemadeks olid sarjad). Meie klassis siis High School Musical, Smurfid, Imelised ja Võlur Oz.

Esmaspäevased murumängud möödusid edukalt. Tuli välja, et kiiruse ja koordinatsiooniga on rebastel tiptop, aga tasakaaluga on kehvasti. Pole hullu, aitasime pikaliolijad püsti esmaspäeval, aitame ka hiljem.

melon

Teisipäevasel viktoriinil räägiti mõni lugu huntide (vägi)tegudest, mõnel juhul ütles pilt või video rohkem, kui Kepp või Ken oleks suutnud.

Oli veidi teistsugune kolmapäev kui tavaliselt – rändasime 90ndatesse. Hommikul soojendas Kuberneri aias Jüri Ratas ja siis astus Hirvepargi trepile Pert ning pidas sütitava kõne. Koolis saime teada, mida õpetajad 90ndatel tegid, seisime Balti ketis ja nautisime Iffi kontserti ka!

Neljapäev oli raske…

Reede oli tähtis päev. Peale koolipäeva lõppu liikus mass Rottermanni, kus rebased said oma tantsuoskusi näidata. Varahommikutel ja vahetundidel harjutatud tantsu autoriks oli Epp, kes sai rebastel nädalaga puusad liikuma ja laulusõnad pähe – hea töö! Õhtul said 139. lennu juntsudest täisväärtuslikud Reaalkooli gümnasistid.

Päris norm paaritu lend kasvab peale.

yeye

Kommenteerimine on keelatud.