Jõuluaeg

Terve viimase nädala toimusid koolis erinevad jõuludega seotud üritused.

Esmaspäeval oli Estonias talvekontsert “Läbi lume sahiseva”. Saal oli väljamüüdud!

Teisipäeval toimus gümnaasiumi jõululaat, kus olid kohal ka meie võileivameistrid. Kahjuks meil äri väga ei edenenud, kuid ükski võileib ei jäänud söömata. Õhtul oli Mustikas filmiõhtu, kus huvilised said vaadata klassikalisi jõulufilme. Kavas olid “Grinch” ja teised klassikalised jõulufilmid.

Kolmapäeval võis koolis näha naljakaid jõulukampsuneid ning õhtul oli gümnaasiumi jõulupidu. Peo teemaks oli “See žanr kõlab tuttavalt”. Iga klass sai loosiga ühe muusikažanri ning selles žanris pidi esitama vähemalt kolmest loost, millest üks eestikeelne, koosneva playboxi kava. Kuna meie žanriks osutus K-pop, ei saanud me kahjuks eestikeelset lugu esitada, aga kava oli sellegipoolest vinge. Eestvedajaks olid meie isiklik K-popi ekspert Grete ning tema käe all trillisime tantsu oma kaks nädalat.

Aga ega me siis peole ainult pidutsema ei läinud, lõime usinalt kaasa ka korraldajate ridades. Luukas oli üks õhtujuhtidest, Georg tegeles heliga, Epp aitas aulat kaunistada ning Mihkel P filmis ning monteeris humoorikad “Su nägu kõlab tuttavalt” stiilis vaheklipid.

Neljapäeval oli traditsiooniline korvpallivaadend. Kõik, kes vähegi said, läksid kaasa elama. Mäng oli pingeline ning lõpuks pidime üle pika aja siiski GAGi nappi paremust tunnistama.

Reedel toimus iga-aastane projektipäev, kus igaüks sai endale meelepärase töötoa valida. Kes läks šoti tantse tantsima, kes teed jooma, kes luulet tõlkima või isegi silmuwrapi tegema. Enne seda oli meil ka klassijuhatajatund, kus jagasime jõulukaarte. Vahvat jõuluaega kõigile!

Kommenteerimine on keelatud.