Sõrmused sõrme!

16. oktoobri õhtul kogunesime 137. lennuga Patarei merekindluse hoovi, et viimaks kätte saada oma väljateenitud sõrmused. Kuigi oli seljataga katsumuste rohke arvestustenädal, olime end soojalt riidesse pannud ning suundusime üheskoos oma peo erakordsesse toimumispaika. Oma sõrmustepidu alustasime toostide ütlemisega. Saime oma peekri üles tõsta ning lennukaaslastele midagi armsat, julgustavat või niisama lõbusat soovida. Seejärel, et sõrmused muidugi korralikult välja teenida, oli vaja tervel klassil üheskoos näidend välja mõelda ja lennukaaslastele esitada. Meie klassi näidend pidi olema vanasõna „Valel on lühikesed jalad“ kohta, mille me lahendasime väga enda klassile omaselt ja humoorikalt. Kui me lõpuks kauaoodatud sõrmuse kõik sõrme saime tuli väga uhke tunne ja arvestuste nädalatel valatud pisarad ununesid. Saime süüa torti ja muud head paremat ning kõik külmetajad said õnneks ka teed juua. Südame tegi soojaks üheskoos veel korra rebastenädala tantsu tantsimine, mis on meil imekombel meeles püsinud. Kui kõik traditsioonilised tegevused said tehtud, kuulasime muusikat, tantsisime Potsa tantse ja tegime palju pilte. Peale pidu suundus igaüks omal viisil tähistama kätte saadud sõrmust.

– Laura Greta 

Järgnevad fotod on tehtud Luisa Greta Vilo (vil!134) poolt.

Kommenteerimine on keelatud.