Õpetajate päev 04.10

4. oktoobril tähistasime traditsiooni kohaselt õpetajate päeva, mil 12.klassidel oli võimalus astuda meie kallite õpetajate auväärsetes kingades. Meile, 10.b klassile, sattusid abituriendid andma kirjanduse ja keemia tunde.

Esmalt siis kirjandus. 12ndikega kontrollisime hoolsalt Vana-Kreeka müütidega seotud töölehti ning meile tutvustati äärmiselt harivat kokkuvõtlikku videot näidendist ,,Kuningas Oidipus”.

Teisel tunnil olime parasjagu põhjalikult õppimas olümpiamängude teemat, kui meid tulid kontrollima direktor ning õppealajuhataja. Ãœlevaatust me puhtalt ei läbinud ning valitud õpilased pidid vahetusjalanõude puudumise tõttu minema ,,seletuskirja kirjutama”.

Viimane tund oli meil siis keemia. Õpetajad abituriendid tegid meile huvitava esitluse erinevatest elementidest ja ühendidest, millel on omapärane avastuslugu või mis on ajaloos ning ka tänapäeval omanud tähtsat rolli.

10.b oli väga rahul oma õpetajate päeva kogemusega! Saime naerda, saime targemaks ning taaskord tõestust, et paaritud lennud ongi parimad!

– Kertu-Triin

Kommenteerimine on keelatud.