Reaali Poisi sume koosolek ja küsitlus õpetajatele

Alates karantiini algusest pole meie kooli leht ilmunud ning aasta lõpetuseks otsustasime üheskoos ühe suuremat sorti lehe välja anda. Niisiis 7. mail saime Google Meet abil üheskoos kirjutajatega kokku. Tavaliselt saab koosolekutel kommi, aga sellest pidi seekord ära ütlema ja otsima enda kapi põhjast midagi mõnusalt magusat.

Ideid oli palju ja minu ülesandeks jäi koostada küsitlus, millega saaks teada, kuidas õpetajatele kaugõpe meeldib ja kuidas neil ka hingelises mõttes läheb. Arvestades seda, et tööd oli meil kõigil jube palju, viivitasin ma küsitluse tegemisega viimase minutini. Inspiratsiooni ja lõbusa tuju leidmine oli seekord keskmisest raskem. Teadsin, et kui küsitlus tuleb igav ja kuiv, siis tuleb seda ka artikkel. Kui enam asja edasi lükata ei saanud, siis alustasin küsitluse loomisega. Ma lõpetasin kuskil kell 22.00 ning siis saatsin selle koheselt ka õpetajatele edasi. Minu suureks üllatuseks vastasid küsitlusele sama päeva hilisõhtul 6 õpetajat (viimane vastas peale südaööd). Tundsin end veidi paremini, et ma pole ainus, kes poole ööni üleval passib. Kokku vastasid lausa 36 õpetajat ning see tegi mu artikli kirjutamise tohutult palju kergemaks. Artikli kirjutamise lükkasin ka loomulikult tähtaja päeva viimasele hetkele, aga ma olin enda üle väga uhke, kui selle lõpuks valmis sain.

Paljude õpetajate vastused olid imearmsad ja osade vastused kergelt jahmatavad, aga kui tahate sellest lähemalt lugeda, peate ootama ajalehe ilmumist sellel leheküljel: https://www.real.edu.ee/ajaveeb/rp/.

-Liisi

Kommenteerimine on keelatud.