Ülevaade distantsõppest

Koroonaviiruse eriolukord on kestnud juba üle kuu aja ning nädalapäevade eristamine on muutumas pea võimatuks. Meie klassi distantsõpe on samuti täies hoos. Siiamaani on see koosnenud valdavalt iseseisvast õppest ning osadest videosilla vahendusel läbi viidud tundidest. Karantiini suurimaks triumfiks on kindlasti see, et saime kõik oma UT-d õigeaegselt esitatud. Lõpuks ometi saab kergemalt hingata! Järgnevalt on toodud välja mõningad meie klassi muljed distantsõppest.

Mida arvab e-õppest Taavi: “Distantsõpe meeldib ja eelistan seda. Ma saan ise oma aega planeerida ja kaua kodus olla. Kõige rohkem aega nädalavahetustel kulub kas arvutimängudele, lugemisele (Tõde ja õigus) või niisama magamisele. Halvim osa karantiinist on minu jaoks see, et treeninguvõimalused on suuresti vähenenud (jõusaal ja välised spordipargid on kinni). Muud väga häirivat ei olegi.” 

Oma arvamust avaldas ka Karolin: “Mulle ei meeldi distantsõpe! See ei ole nii efektiivne kui kool ja ma ei ole kunagi nii väga kooli tahtnud minna kui praegu. Kuna enamik õpetajaid ei saa aru palju on 45 minutit, siis enamjaolt õpin ma 9st 9ni, aga pause sisustab muidugi TikTok. Parim osa karantiinist on fakt, et mul ei kulu millegi peale raha.” Loodame, et Karolin saab peatselt oma raha taas vastutustundlikult kulutama hakata.

“Igatsen kooli. Kõige rohkem aega on viimastel nädalatel kulunud vene keelele. Parim osa karantiinist on see, et ei pea kehalise ülesandeid tegema, halvim see, et ei saa õue minna,” muljetas lühidalt Markus.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et klassikeskkonna ja kooli igatsus on õhus. Osadele meeldib distantsõpe rohkem kui teistele, kuid kindel on see, et üheskoos (mitte füüsiliselt koos) elame selle karantiini aja üle ning ega kool igaveseks kinni ei jää!

Kirjutas Marko

Kommenteerimine on keelatud.