Koolidevahelised võrkpallivõistlused

Meie klassist osales 3 poissi koolidevahelises võrkpallivõistlustel: Oskar, Karmo, Herman. Oskar sidemängijana(tõstja), Karmo nurgalööjana ning Herman keskblokeerijana. Võistlus koosnes mitmest erinevast osadest. 18. detsembril toimus Pirita Majandusgümnaasiumis alagrupi mängud. Meie vastasteks olid: PMG, Haabersti Vene Gümnaasium, Lasnamäe Gümnaasium ja TÜG. Sellel päeval ükski mäng raskeks ei osutunud ja võitsime kõik mängud 2:0. Kuid üks tagasilöök meil siiski oli, nimelt vigastas Oskar oma põlve ja jättis selle tõttu ühe mängu vahele, kuid õnneks ei juhtunud midagi hullu ja juba järgmine võistlus oli ta platsil tagasi.

Järgmised mängud toimusid 17. jaanuaril Lilliküla gümnaasiumis, kus olid meie vastasteks: Lilleküla Gümnaasium, Tallinna Humanitaar Gümnaasium ja Mustamäe Humanitaar. Esimesed 2 mängu Tallinna- ja Mustamäe Humanitaariga tulid kergelt 2:0. Aga Lilleküla Gümnaasiumiga tuli juba pusida. Esimese geimi võitsime 25:22 ja teise 25:20, Lõppkokkuvõttes võitsime ikka kõik mängud 2:0, aga kuna Lilleküla Gümnaasiumis on palju võrkpallureid erinevatest klubist, tuli mäng raskelt võita.

14. veebruaril toimus Lilleküla Gümnaasiumis finaal turniir, kus osalesid: Reaalkool, GAG, Lilleküla Gümnaasium ja 21. Kool. Lillekülaga me enam mängima ei pidanud, sest olime neid juba korra võitnud.Esimene mäng oli 21. Kooliga, mäng oli väga raske, kohati olime isegi skooriga taga, kuid lõpuks võitsime neid ikka 2:0 geimidega. Viimane mäng oli GAGiga. Mäng algas väga halvasti, me jäime 8:3 taha, kuid siis võtsime ennast tiimina kokku ja selle geimi võitsime 25:22. Järgmine geim tuli juba kergemalt, mille võitsime 25:18.

Kokkuvõttes tulime Talinna meistriks ning 3 põhimängijat tuli just meie klassist.

Kirjutas Karmo

Kommenteerimine on keelatud.