Rohelised võimule!

Neljapäeval, 18. jaanuaril lõpetas meie kallis Tatjana tunni uudisega, et järgmises klassijuhataja tunnis külastavad meid oodatud külalised. 26. jaanuaril ilmusidki klassi kaks naist. Esimesena hakkas meid valgustama roosa pusa ja valge-musta-roosa kirjude juustega proua, täpsemalt kunstnik, kondiiter, tõstukijuht ja filosoofiadektor. Selgus, et selles mitmekülgses inimeses peitub ka Eestimaa Roheliste liige. Tema ettekanne kestis 30 minutit ning juttu tuli loomadest, spetsiifilisemalt kassidest. Naisel on ka isiklik youtube kanal, kus üleliigse vaba aja korral on kindlasti lõbus aega veeta: https://www.youtube.com/results?search_query=kassi+j%C3%A4rjekas

Järgmisena kõneles esmapilgul tavalisem naisterahvas, kes oli varem olnud (TIK-is!) Rohelistes, Isamaa Respublica Liidus, Reformierakonnas ja Eesti Konservatiivses Rahvaerakonnas, mis oli tema arvates liialt homoseksuaalsete inimeste vastu. Lõpuks otsustas ta uuesti Rohelistega ühineda, sest tema sõnul ei jäänud enam midagi üle. Pärast erakondade selgitamist lisas proua veel, et tal poliitilisi andeid eriti pole.

Ühel hetkel hakkas ta meile eluks õpetussõnu andma ning küsis: “Mis on kõige hullem , mida saame oma planeedile teha?“ Vastuseks oli laste saamine. (Isikul endal on kolm last.) Varsti saime aga detailse koolituse mähkmefirmadest. Lõbu lisamiseks loobiti meid värviliste taaskasutavate mähkmetega ja lisaks saime ka ainulaadse õpilasfirma idee: mähkmeid heegeldada.

Tund oli igati humoorikas ja hariv ning loodame terve klassiga, et rohelised saavad peagi võimule!

Kommenteerimine on keelatud.