Kuidas Stenver ei kandideerinud

Meie klassil on alati olnud karismaatilisust ja võib ka öelda, et šarmi ning liiderlikkust. Selle tõttu tuli see kõigile üllatusena, kui meie klassist ei esitanud tulevastele presidendivalimistele mitte keegi kanditatuuri. Meie arvates oleks nii Hedvig kui ka Stenver olnud kindlasti ühed favoriidid. Kuid erinevatel põhjustel otsustasid mõlemad mitte kandideerida. See aga ei seganud üht rühmitust tegema Stenveri nime alt humoorikaid plakateid ja seada üles „fake“ kandidaat. Plakatitel puudus aga kandidaadi number ning ainult suuliselt levis maagiline number 5 mööda koolimaja. Oma minimalistlikust levialast hoolimata, suutis salajane kandidaat numbriga 5 koguda 25 häält, mis meie meelest on igati väärt saavutus. Järgmine aasta anname endast parema xd

Suitsu plakatid

“Stenveri” valimisreklaam

 

Kommenteerimine on keelatud.