See mees, kes teeb kõik sarjad Eesti telekanalites

Meie lennule käis kõnelemas Martin Algus – Eesti stsenarist, näitleja ja näitekirjanik. Samuti tegeleb ta võõrkeelsete stsenaariumite tõlkimisega. Õpetaja Kristi Koit organiseeris ta meie kooli kõnelema. Ta rääkis oma eluloost ja kuidas ta jõudis sinna, kus ta praegu on. Ta õppis Viljandis näitlejaks ja õpingute käigus mõistis, et stenaariumid ise on vahest ehk isegi põnevamad kui näitlemine. Nii alustas ta näidentite tõlkimisega ja nüüd kirjutab neid ise. Samuti rääkis ta riskide võtmisest.
Martin Alguse kirjutatud/tõlgitud teosed eesti telekanalites on “Ühikarotis”, “Ment”, “Kalevipojad”, “Padjaklubi” ja palju muud. Tema esituse lõppedes küsisime põnevaid küsimusi ja saime veel põnevamaid vastuseid :))
Väga tore ja huvitav oli 😀

Johann

Kommenteerimine on keelatud.