Joeli meenutused ballist

Kui arvestuste nädal läbi sai, võis klassis tunda rahulolu ja õrna nirvaanahõngu, sest vaheaeg oli tulekul. Lisaks mitmetele teistele huvitavatele ĂĽritustele, mis vaheajal toimusid, oli vaheaja alguses ka Reaalkooli jõuluball, mis poisid tagajalgadele ajas, et kindlasti kaaslast leida, mis enamikel ka õnnestus. Aula oli paksult rahvast täis ja tantsupõrand polnud kordagi tĂĽhi. Asi oli ilmselt heas orkestrimängus. Mina jõudsin balli alguses teha paar tantsu ja läksin aeroobikasaali magama, sest olin haige. Kui ĂĽles ärkasin, siis meeleolu oli armastatud Reaalkooli aulas juba teine… Naised ja tĂĽtarlapsed olid oma kingad jalast ära võtnud ja reivisid koos poiste ja meestega DJ De Bravo saatel. Ball oli meeleolukas ja arvan, et kõik jäid väga rahule.

Joel

Kommenteerimine on keelatud.