Taani päev

Taani päev toimus Tallinna Reaalkoolis 31. märtsil. Hommikul 1. ja 2. tunni ajal käisid gümnaasiumiõpilased algklassidele tunde andmas. Meie klassist tegid seda Johanna, Eliise, Siim, Rebecca, Saskia, Sebastian, Joel ja Maria. Tunnis tutvustati lastele Taani asukohta, riigijuhte, võrreldi Eesti ja Taani pikimat jõge ja mäge, räägiti Reaalkooli sõpruskoolist Viborg Katedralskolest ja ka Legodest. Hiljem toimus Reaalkooli aulas Legodest sildade ehitamise võistlus. Aega anti 30 minutit ning selle aja jooksul suutis 10.C valmis teha minimalistliku võidutöö! Ehitusvõistlusele järgnes viktoriin. Seal läks meie klassis samuti väga hästi – suutsime koju tuua järjekordse võidu. Ühtlasi toimus terve päeva vältel ka laat, kus meie klassi õpilased müüsid kõiksugu maiustusi, mis eelneval päeval üheskoos valmistatud said. Ajaloo tunni ajal saime võimaluse Skype’i vahendusel suhelda Viborg Katedralskole õpilastega, kellega võrdlesime koolipäevi, rääkisime spordist ja muidugi ka Vana-Roomast.

Napilt jõudsime valmis

Napilt jõudsime valmis

Joel ja Johanna

Kommenteerimine on keelatud.