Meie koolipäev 5.04.2016

5. aprillil tõmmati meid tavarutiinist välja ning rakendati vähe teistsugust õpet.

Kõigepealt rääkis meile rändekriisist Marko Mihkelson. Emotsioonid peale seda olid väga positiivsed ning paljud nentisid, et aega jäi väheks ning oleks veel tahtnud küsimusi küsida. Oma FB lehele postitas kõneleja sellise sõnumi: “Käisin hommikul Tallinna Reaalkooli kümnendale klassile nende teaduspäeval rääkimas rändekriisist, selle sügavamatest mõjuritest ning mõjudest Euroopale ja ringiga ka Eesti julgeolekule. Viimase puhul on lihtne – mida ühtsem ja solidaarsem on Euroopa Liit/NATO, seda kindlam on ka meie julgeolek. Ja vastupidi. Rändekriisi mõju halvim tagajärg oleks meile siis, kui Euroopa Liit populistlike jõudude survel mõraneks või koguni laguneks.”

Marko Mihkelson 

Järgnev tund toimus koos Taani õpetajatega. Andreas (Ecuadorist), Johann ja Stenver (Wiimsist) rääkisid hilistel õhtutundidel koostatud esitluse abil meile Taani ja Eesti ajaloolisest seotusest ja sarnasustest. Poisid tegid tublit tööd ja panid taanlasi ka muhelema. Ütleks, et selline 10/10, arvestades aja vähesust.

Kommenteerimine on keelatud.