Klasside vaheline jalgpall 2. Osa

Neljas mäng toimus meil eelmise aasta võitja ja selle aasta teise suurfavoriidi 11Cga. Kahjuks olid meie read väga hõredad, erinevatel põhjustel oli meil päris mitu põhimeest puudu ja seetõttu oli ka tiimis superman Del. Igatahes alustasime isegi hästi, Markuse löögi tõrjus ainult väravavaht, kuid pärast head algust meie mäng lagunes täielikult ja vastaste superstaar Holst tegi oma töö ära, viies vastased 1:0 ette. Meie mäng ei tahtnud kuidagi toimida ja seega võtsime kiirelt ka veel 2 tĂĽkki välja. Poolaeg lõppes seisul 0:3. Teisel poolajal tuli sarnaselt Carmelile 11c poolelt väljakule Lisete Tammeveski, kes kõmmutas kohe siukse kuuli meile väravasse ka. 0:4. Pehmelt öeldes oli tegu juba rapega, sest väravaid aina tuli. Olime peagi 0:6 juba maas, kuid siis toimus midagi imelist – mängu ilusaim liigutus jääb meile vähemalt. Aaron tuli ja tõmbas rainbow flickiga(googelda) vastasest ĂĽle ja publik rõkkas. Kahjuks see jäi peaaegu, et ainsaks ilusaks liigutuseks sellest mängust ja lõpuks kaotasime 0:7. Kaua õnneks kurb olla vaja polnud, sest järgnevate päevadega kogusime tabelisse 9 võidupunkti, sest saime erinevatelt klassidelt loobumisvõidud. Nendeks olid 11A,12A ja 12B. Isiklikult arvan, et neid kõiki oleksime ka võitnud, arvestades seda, kuidas me viimased mängud mänginud olime.

Meie põhihooaja viimane mäng oli huvitava 11B vastu. Mäng algas üsna rahulikult, mõlemal tiimil oli värava ees segadust, aga sellist kindlat olukorda ei tekkinud kuni kuskil 7-8 minutit oli mängitud ja 11B leidis hea sööduga värava ees pika Suuroru, kes rahulikult 0:1 meie kahjuks ära vormistas. Kohe peale palli uuesti mängu panemist virutas Markus keskväljakult peale, kuid tema löök tõrjuti üle otsajoone väravavahi poolt. Saime nurgalöögi, mille Oliver kiirelt lahti mängis Markusele, kes leidis Marteni ning viimane tegi paar ilusat liigutust ja tõmbas kaks meest kohvile ära. Lõpetus oli samuti meistriklassist, kui mees lõi üles ristnurka ära viigistades seisu 1:1le. Enne poolaja lõppu juba rollid vahetusid, kui Egert leiab äärelt Marteni, kelle hea sööt leiab Markuse, kes siis lööb 2:1 kindlalt ära. Poolajal oleme veel eduseisus. Teine poolaeg algas jällegi üsna teravalt, kui mõlemal tiimil oli väikeseid võimalusi, kuid sarnaselt esimesele poolajale midagi 100 protsendilist nagu polnud. Armutu võitlus, luhtunud võimalused ja mängu nautimine olid mõningad märksõnad sellest mängust, sest peagi kõlas lõpuvile ja olime teeninud mänguliselt oma esimese võidu. Olime kaotuseseeria lõpetanud. Kindlustasime ka edasipääsu poolfinaali, kus siis kohtume suhteliselt kindlalt 11Cga uuesti, kuid seekord on uus päev ja äkki tuleb meil asi paremini välja.

Siin lõpus tahaksin tänada meie ägedaid inimesi, kes kasvõi korra on meid kuskilt koolimaja aknast või möödaminnes vaadanud, sest Teie ees on see mäng palju toredam ning mõnusam. Samuti see tekitab tahtmist rohkem pingutada. Suur-suur respekt ja tänusõnad kõigile. Loodame, et finaalides on meid juba rohkem 🙂

Autor: Markus Mikko

Kommenteerimine on keelatud.