Klassidevaheline korvpall

Novembri alguses oli klassi poistele tähtis päev – klassidevaheline korvpall. Kes asjaga kursis on, teab, et meil pole veel mitte ühtegi võitu ja läksime sellel aastal seda esimest (ja võib-olla ainsat) võitu püüdma. Peale alagruppide loosimist oli ette teada, et ka see aasta võib see tulemata jääda, sest järjekordselt olid meie alagrupis kooli parimad pojad 12C ja 11A ning 12B, kes oskab samuti väga hästi mängida. Lisaks oli veel alagrupis 10B, kellega teadsime, et tuleb põnev lahing. Kuna see toimus laupäeva hommikul, siis teadaolevatel põhjustel hilinesid peaaegu kõik meie tiimi mängijad (v.a Markus ja Egert) ja alustasime 12B-ga mängimist 3v3 (reeglites 4v4). Algus oli rabe, aga kõik läks nii nagu minema pidi ning esimene kaotus oli siiski tõsiasi. Teises mängus tulid vastu meie head sõbrad 12C klassist, kellega oli lõbus mängida, kuid tulemus kahjuks oli meie poolt vaadatuna järjekordselt halb. Kuid järgmine mäng oli see, mille pärast me mängima tulime. Vanad ja kogenud versus noored ja uljad. Meie kahjuks oli vastastel siiski üks oskajam poiss, kes meile uut ja vana tegi, kuid siiski tänu meie super tiimile – Markus, Uku, Egert, Margus, Marten ja Aaron – püsisime me mängus. Algas viimane minut ja oleme kolme punktiga maas. Ei olnud ideed, mida teha ja siis Markus võtab selle keerulise viske ning olles ülejäänud visked praktiliselt mängus mööda visanud, viskab ära! Seis on viigis! Viimased sekundid ja Markus teeb veel vaheltlõike, kuid kahjuks Aaroni lõpusekundivise ei taba. Mäng läheb lisaajale. Lisaajal jätkub sama rabelemine, mis pakub publikule rohkem lõbu kui mängijatele. Deja vu – viimasel minutil oleme jälle maas, seekord nelja punktiga. Uku paneb kaks punkti ära ja tabab ka vabaviske ehk jääme punktiga maha. Vastased tabavad ja vahe on kolm. Aega pole, Markus võtab jälle keerulise viske ja mis toimub – ta tabab! Publik on ekstaasis, kõik on ekstaasis. Mida näeb Reaalkooli olematu võimla? Keegi ei oska vastata ja mäng jätkub teise lisaajaga, mis on veel lühem kui eelmine, sest ei taheta ajakavaga väga maha jääda. Kahjuks teisel lisaajal meie jõud raugeb ja kaotame lõpuks kahe punktiga, kuid see oli läbi aegade parim mäng klassidevahelisel korvpallil. Viimast mängu me ei mängi ja võtame kaotuse ning läheme koju edasi magama.

autor: Markus Mikko

Kommenteerimine on keelatud.