Klasside vaheline jalgpall 1. Osa

2016. aasta kevadel toimub iga-aastane klassidevaheline jalgpall ning see on meie klassi jaoks esimene kord seal osaleda. Isiklikult olen oodanud seda põhikoolist saati, sest see on ĂĽsna äge ja põnev minu jaoks. Igatahes meie tiim on siis selline: Kapten – Markus, Egert, Siim O., Margus, Oliver, Aaron ja Marten. Esimene mäng oli 10bga – paberi peal peaksime neid võitma, aga tiimis kahjuks keegi pikka aega polnud palli mänginud. Algas mäng, kõik ootame võitu ning alguski on paljulubav – teeme paar teravat rĂĽnnakut. Kuid sinnamaani jääb asi samaks, poolaeg 0:0. Väsimus vaikselt tuleb peale ja me pole enam sama aktiivsed, kui alguses. Olime löönud päris mitu korda väravaraamidesse ning vaikselt läksime närvi. See aitas kaasa väiksele peataolekule, millest ka 10b lööb värava ära ning peagi lõpeb ka mäng. Pidime lahkuma pettumuse ning 0:1 kaotusega.

Teine mäng toimus meil paar nädalt hiljem, kui esimene ja seetõttu oli aega oma vigu parandada. Mõned käisid jooksmas, mõned valmistusid lihtsamalt. Sellest mängust lisandusid tiimiga ka Carmel ja Rene. Igatahes vastane oli kõva, eelmise aasta teine koht – 12c. Seekord alustasime kaitsvamalt ja tegime ka korralikult soojaks ära. Kahjuks alguses löödi kohe kaugelt meile ĂĽks ära ja olime koheselt tagaajaja rollis. Paar minutit möödus ja pärast Oliveri suurepärast kaitsetööd lõi Markus siis viigivärava ikkagi ära. Olime kaitsvam pool ning mäng oli päris lahtine, s.t et mõlemil olid omad võimalused, aga poolajani rohkem väravaid ei löödud. 1:1. Rääkisime asjad läbi ning kaitse tugitala Siim võttis väikse puhkepausi, kahjuks see oli pisut halb, sest kohe esimest rĂĽnnakust 12c karistas meie peataoleku ära ja tuli 1:2. Klassikaaslaste ergutuste toel oli Markusel mitu head võimalust, millest lõi ĂĽhe latti ja mõned veel kahjuks mööda, kuid lõpuks puhtalt tahtejõu pealt Siim, kes oli vahepeal mängu tulnud, tegi hea vaheltlõike ning väravaesises olukorras lõpuks palli ka võrku lõi. 2:2. Lõpus oli veel Carmelil hea võimalus võit ära tuua, kuid kahjuks puude läks pikaks ja mäng lõppes tulemusega 2:2, millega kindlasti mõlemad rahul olid.

Kolmandas mängus oli vastaseks suurfavoriit 10C, kus enamus mängivad või mängisid eesti tipptasemel. Meie jaoks oli see lihtsalt au peale mäng ja derby. Igatahes mäng algas katastroofiliselt, kui tugevam võttis kohe oma ja lõi 7-8 minutiga kolm vastuseta väravat. Kuid me nii lihtsalt alla ei anna ja juba järgmisel rünnakul virutas Markus ristnurka ja seis oli 1:3. Tegime mõned vahetused ja need tasusid ära, kui pärast marteni super vaheltlõiget lõi Markus 2:3. Kohe tuli ka poolaja vile. HT 2:3. Teisel poolajal läks 10c kaitsvamaks, kuid sellest saime meie ainult võimalusi juurde. Markuse löögi võttis kahjuks väravavaht ära ja paari minuti pärast lõi sama mees ka korra latti. 3:3 oli nii lähedal, aga samas ka kaugel. Väsimusest tegime kaks lolli viga lõpus ja tugevam võttis siiski oma, kui lõi veel 2 tükki. Lõppskoor 2:5 kindlasti ei näita tegelikku mängupilti, aga siiski tugevam jäi peale.

Autor: Markus Mikko

Kommenteerimine on keelatud.