Muraste rabas

Käisime 7. mail klassiga Muraste rabas matkal. Matk oli suhteliselt ekstreemne, sest kevad on juba käes ja pinnas oli parajalt märg.

See matk oli huvitav, sest rabas polnud ühtegi laudrada ega jalgteed ning kokkuvõttes liikusimegi ainult mööda soostunud maad. Me pidime jalga panema kummikud, sest siis saime astuda üle väikeste kraavide ja ojade. Need, kellel kummikuid ei olnud lõpetasid niiskete sokkide ja märgade jalanõudega. Järgmine kord oleme targemad. Mõned otsustasid ka älvesse hüpata, et vaadata, kas see kannab, kuid vajusid hoopis põlvini sisse. Matka jooksul saime teada rabade tekkest, ajaloost ja praegusest looduslikust olukorrast. Samuti jõime rabavett ja sõime eelmise aasta jõhvikaid. Kõige huvitavam oli see, et kuigi oli alles varakevad nägid mõlemad grupid huulheina. Lisaks saime äriidee: jaapanlastele pilliroo müümine. Viimasest rääkis meile giid.

Meile väga meeldis see õppekäik, sest see oli piisavalt ekstreemne ning giid oli väga huvitava jutuga. Vahelduseks oli tore, umbsete kooliseinte vahelt ära, vabasse loodusesse minna.

Ingrid

Video , kuida Karl H. älvesse hĂĽppas ja peaaegu oma kummikutest ilma jäi… https://drive.google.com/file/d/1Y5whIiEdRKesiiUL0Yo4NQjCR2yHhRM-/view?usp=sharing

Ingrid, Mia- Viktoria ja Saskia

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 68

Kommenteerimiseks pead olema sisselogitud.