Kooliaasta kokkuvõtte

Aeg on minu meelest väga kiiresti läinud. Alles ma mäletan, kuidas ma augusti lõpus õpikuid raamatukogust võtma läksin. Mulle meeldis see, et sellel õppeaastal oli palju klassiüritusi: klassiõhtud, isegi ööbimisega, vahetusõpilane, kinoskäigud, Otepää matk, kokkamine, võimlemispidu jne.

Sellest aastast jääb meelde näiteks see, et poisid seebitasid toole. See oli omakorda kurb ja naljakas hetk. Kahjuks pidi ka meie geograafiaõpetaja meie juurest lahkuma ja järgmisel aastal ootab meid uus õpetaja. See on tore, kuna saab tutvuda uute inimestega, aga tegu on siiski uue õpetajaga ja tema õpetamise meetodid ja hindamine saab olema meie jaoks võõras. Aga ühtse ja kokkuhoidva klassina saame hakkama. Kahjuks jäi sellel aastal ka ära meie kauaoodatud klassireis Soome. Minul on sellest eriti kahju, kuna me oleksime pidanud seal külastama suurt lõbustusparki ja ma pole varem nii suures lõbustuspargis käinud ning see oleks toonud vahvaid elamusi, mida pärast mäletada.

Karantiinis ka väga halb pole olnud. Distantsõpe on osadele paremaid hindeid kinkinud, kuigi need tulevad suure töö ja pühendumisega. Selle õppeaasta klassiekskursiooni asemel teeb igaüks mingi rõõmsa sõnumiga pildi või video ja lõpuks pannakse sellest kokku video, mida koos ühiselt Meeti teel vaadata. Kui ma võtaks kokku selle õppeaasta sündmused, siis minu jaoks oli meeldejäävaim sündmus võimlemispidu. Tõsi, kava ettevalmistamine oli raske ja kõik kogu aeg kisasid, aga kava tuli päris lahe välja. Kellelgi väga segamini liigutused ei läinud, sest me olime kõvasti tööd teinud. Ja poiste soengud olid ka üsna naljakad ja geniaalsed.

Aga siiski minu lemmik üritus sellel õppeaastal oli jõulukokkamine õppeköögis. See meeldis mulle väga, sest õhkkond oli rahulik, kõik panustasid ja toidud tulid imemaitsvad. Pärast küll enamus klassist läks ära, aga mina, klassijuhataja Egle ja paar inimest jäime koristama. Mulle väga koristamine ei meeldi, aga me tegime seda koos ja ma tõdesin, et mulle tegelikult meeldib koristada.

See õppeaasta oli huvitav, elamuste- ja emotsiooniderohke ja distantsõppelt ka kuidagi teistsugune, aga me läbisime selle õppeaasta edukalt. Me tahame väga tänada meie klassijuhataja Eglet, kes panustas väga paljude nende ürituste toimumisse. Ning me tahame tänada ka kõiki õpetajaid, kes meiega vaeva nägid. Aitäh!

Ma soovin kõigile ilusat suve ja loodan, et ilm alt ei vea, et saaks ikka ujuda, päevitada, raamatut lugeda ja matkata.

Autor: Heleri Sõer

Toimetas: Anett Veskimägi

Kommenteerimine on keelatud.