Suusapäev

2. veebruaril läksime koos teiste üheksandate klassidega Kõrvemaale suusatama. Bussiga startis meie klass kell 9.30. Tallinnas oli ilm pilvine, kuid meie suureks õnneks oli Kõrvemaal päike väljas ja see tõstis kindlasti ka meeleolu. Umbes kolmandikul klassist olid omad suusad kaasas ja need kihutasid kohe otse metsaradadele. Ilm oli üsna külm ja sellest oli tingitud ka hea suusalumi. Paljudel sai kohe esimese hoobiga tehtud viiekilomeetrine ring, mis tundus kusjuures oodatust lühem ja kõvemad spordimehed tegid järjest koguni kaks viiekilomeetrist ringi. Umbes tund aega suusatasime ning kui sellest oli küllalt saanud, siis suundusime tuubimäele, mis oli muuseas väga hästi ehitatud ja tänu sellele sai seal arendada korralikke kiiruseid. Tehti kümneliikmelisi ronge, kolmest tuubist koosnevaid torne ja muid konstruktsioone, mis vaid pähe tulid. Umbes pool tundi jõudsime tuubimäel veeta ning siis tuli Egle meid sööma kutsuma. Arvata võib, et kõhud olid selleks hetkeks juba tühjad ja paremat asja kui frikadellisuppi ei oleks sellel hetkel hing saanud ihata. Supp oli tõepoolest hea ja supivarud, mida õpetaja Meelis jagas, tundusid lõpmatud. Lauas valitses hea atmosfäär: jagati emotsioone, tehti nalja jms. Tagasisõit on ka alati mõnus, kui on soe buss, kuhu minna. Kokkuvõttes oli suusapäev kindlasti tavalisest koolipäevast hea vaheldus ja pakkus mõnusat atmosfääri looduses, väljaspool Tallinna.

Autor: Ergo

Toimetaja: Anette

Kommenteerimine on keelatud.