Kuidas on olla kodus, kui kogu ülejäänud klass käib koolis?

Seoses praeguse olukorraga juhtub pidevalt, et lisaks koduõppe perioodidele peavad osad õpilased eneseisolatsioonis olema ka sel ajal kui kogu ülejäänud klass koolis on. Sellegipoolest käib õppimine täie hooga. Kokkuleppel õpetajatega on võimalus osaleda ka videotunnis ning see võib aeg-ajalt ka üsna koomiline olla, kui kuuled pidevalt pominat klassikaaslaselt, kes arvutile kõige lähemal istub. Samuti on tore enne õpetaja Meeti tulekut vestelda teiste õpilastega, kes samuti samas olukorras on. Osasid materjale on iseseisvalt loomulikult keerulisem selgeks teha ning kõige tüütum on ilmselt hiljem kooli tulles tööde järgi tegemine, kuid see-eest on kodus palju suurem vabadus oma päeva planeerimisel. Õhtuti on nii mõnedki sarjad saadud läbi vaadatud ja internetipoed läbiotsitud. Kokkuvõtteks on kodus õppimine meeldiv vaheldus kooliks sel juhul, kui õppetööga samas tempos liikuda.

Autor: Amanda

 

Kommenteerimine on keelatud.