Koroonapäevik #4nädal

Elu on võtnud huvitava pöörde, kus logistika puudumisel on aega isegi vähemaks jäänud. Selle vastu aitavad muidugi igasugused graafikud ning plaanid, kuid nende järgimine ka kõige lihtsam pole.

 Kui aga hoo sisse saab, on võimalik lausa endale vaba aega kohustuste sekka lisada, mis on suurepärane, kuna vaba aeg on vahetundidena ju ka koolis kohustuslik. Aega on rohkem enda harimiseks. Vaadata saab filme ja lugeda raamatuid. Suure osa ajast võtab ära ka muusikakool, kuigi see on pigem kohustusliku vaba aja sisustamine.

  Küll aga on õue minek hoopis vaevalisem. Kui kooli minek nõudis kodust lahkumist ning varem ärkamist on see bioloogilise rütmi isegi päris sassi ajanud, nii et enamus vabast ajast läheb aias tegutsemisele.

 Kuid nagu iga olukorraga, on inimestel kombeks harjuda ning leian, et see on huvitav vaheldus tavapärasele õppetööle ning valmistab meid ka kaugõppeks (ülikoolis) ette.
Autor: Allar-Joel Möldre
Toimetaja: Anette Auväärt

Kommenteerimine on keelatud.