Koroonapäevik #3nädal

Vaikselt on möödunud mitmed nädalad kodus õppides. Oli päevi, mil oli väga palju õppimist, aga oli ka päevi, mil võis pisut lõdvemalt olla. Üldiselt möödusid need 5 nädalat töiselt. Kätte oli jõudnud viimane nädal enne mõnusat vaheaega. See nädal oli väga töine, ees ootas vene keele jutustamisi, inglise keele vastamisi, matemaatika kontrolltöö ja ajaloo suuline arvestus. Ajaloo vastamine tundus minu jaoks küll üsna õudne, aga olles mitmed nädalad selleks valmistunud, võis ka tulemuses rõõmustada. Klassi peale kokku läksid ka kõik need tööd üsna hästi, vahepeal tekkis väike segadus, aga muidu saime hakkama. Minu jaoks on kodus õppida kergem, kuna ma saan asjadesse rohkem süveneda kui tunnis. Alguses oli raske, kuna polnud kujunenud sellist rutiini, et teada, kui palju mingi koolitükk aega võtab. Aga nüüd, mida kauem on seda koduõpet, seda kergem on kodus õppida. Esimese asjana kohe hommikul hakkan õppima ja saan varem valmis. Jääb aega õhtusteks jalutuskäikudeks ja praegusel ajal, mil inimesi liigub tänavatel vähem, on märgata kevadist looduse ilu, mis annab mõista, et suvi pole kaugel.

Autor: Heleri Sõer

Toimetas: Anett Veskimägi

Pildid: Heleri Sõer

Kommenteerimine on keelatud.