TALVEPÄEV KÕRVEMAAL

Sel aastal on ilmataat ilusate talveilmadega väga lahke olnud. Meie suusapäev Kõrvemaal oli päikeseline ja tegevusterohke. päev algas väljasõiduga kooli juurest. Kahjuks käivad haigused mööda inimesi ning puudujaid oli palju. Päev algas koerterakendiga sõitmisega. Küll need on armsad koerad. Ega neile väikeste ringide sõitmine väga ei meeldi, aga meil oli küll tore. Peale seda oli kelguralli lumetuubidega. Mäest sai alla sõita üksind ja koos sõbraga, isegi mõni lastepundar kihutas mäest alla. Suusatunnis õppisime liuglema ja tasakaalu hoidma – sõitsime ühel jalal. Harjutasime ka treppi künkast tõusu ning hüpekast laskumist. Vedas neil, kes püsti jäid. Lõpuks oli võidusõit. Kõige õnnelikum oli vist õpetaja, sest Anetile kaotades oleks ta pidanud 100 kükki tegema. Aga kuna Anetil õpetajast kahju hakkas, siis lasi ta temal võita.

Väga hästi antakse Kõrvemaal süüa. Meile pakuti mustikakisselli ja sidruniteed, suppi, pirukaid ja kooki. Pärast mitmetunnist rassimist oli söögil väga hea minek. Tallinnasse tagasi jõudsime väsinute, kuid heatujulistena.

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74