Taani päev 2019

28. märtsil tähistasime Taani Päeva. Nagu kombeks, oli koolimaja kaunistatud Taani lippudega, mis rippusid treppide vahel. Seekord oli ka palju uusi plakateid huvitavate faktidega taani kommetest, teadusest, arhitektuurist ja muust. Esimesel korrusel oli 13. sajandi Taani sõduri makett, kus sai oma näoga pilti teha ja pildistajate vahel loositi välja auhind.
Mängud ja võistlused olid samad, mis eelmistel aastatel. Ühel vahetunnil tehti aulas viktoriin, kus osalejad pidid minema paremale või vasakule poole joont, sõltuvalt sellest, kas väide oli tõene või väär. Võitja sai endale suure Lego komplekti.
Kuna maaailmakuulsad Lego klotsid on pärit Taanist, siis toimus aulas ka Legodega ehitamise võistlus. Meie klassist läksid võistlustulle Rednar, Tormi, Marken ja Aleks. Kõikidel klassidel tulid väga huvitavad ehitised. Päeva lõpu poole tehti veel üks viktoriin, kuhu iga klass saatis neli klassikaaslast.
Taani päeva tähistamine on väga lõbus traditsioon ja ma loodan, et see jätkub veel kaua.
Emma

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74