Vabalava

2024. aasta vabalava tuli uues kuues, nimelt Paavli Kultuurivabrikus. Kuigi puudusid istumiskohad ja garderoobi eesti pidi 2‚ā¨ plekkima, siis tegelikult osutus vabrik v√§ga sobivaks ja m√Ķnusaks kohaks vabalava nautimiseks. Peale klassikalise tasuta joogikese omandamist saigi nautida t√§navust √ľheksat esinejat ‚Äď sai kaasa laulda, palju naerda ja m√Ķni ehk ka veidi nutta. √ēhtut juhtisid tugeva keemiaga Simone Saar ja Karl Marten Kristenprun. Publiku lemmikuks sai v√§√§rikalt l√§bi tantsu ja laulu grupp Chiquititad, Ňĺ√ľrii lemmikuks meie lennu andekas president Kennedy. Ka vilistlased n√§itasid n√§gusid – luuletus-performance’iga astus lavale Sten Martin Kabrits ja peale vabalavaetteasteid sai nautida b√§ndi Momentum, mille √ľheks solistiks on Nora Liisa Suislepp. K√Ķige l√Ķppu mahtus ka DJ Rico plaadikeerutamist ja uuesti astusid lavale Trellid. Kell 00:00 pakiti √ľritus kokku ja tulebki taas j√§√§da j√§rgmist vabalava ootama.

Ketlin

Auhinnaloos publiku seas                              Pilt: Kaarel Tammann

Publiku lemmikute taasesitus                        Pilt: Chris-Robin Talts

Kommenteerimine on keelatud.