Vabalava

2024. aasta vabalava tuli uues kuues, nimelt Paavli Kultuurivabrikus. Kuigi puudusid istumiskohad ja garderoobi eesti pidi 2€ plekkima, siis tegelikult osutus vabrik väga sobivaks ja mõnusaks kohaks vabalava nautimiseks. Peale klassikalise tasuta joogikese omandamist saigi nautida tänavust ĂĽheksat esinejat – sai kaasa laulda, palju naerda ja mõni ehk ka veidi nutta. Ă•htut juhtisid tugeva keemiaga Simone Saar ja Karl Marten Kristenprun. Publiku lemmikuks sai väärikalt läbi tantsu ja laulu grupp Chiquititad, žürii lemmikuks meie lennu andekas president Kennedy. Ka vilistlased näitasid nägusid – luuletus-performance’iga astus lavale Sten Martin Kabrits ja peale vabalavaetteasteid sai nautida bändi Momentum, mille ĂĽheks solistiks on Nora Liisa Suislepp. Kõige lõppu mahtus ka DJ Rico plaadikeerutamist ja uuesti astusid lavale Trellid. Kell 00:00 pakiti ĂĽritus kokku ja tulebki taas jääda järgmist vabalava ootama.

Ketlin

Auhinnaloos publiku seas                              Pilt: Kaarel Tammann

Publiku lemmikute taasesitus                        Pilt: Chris-Robin Talts

Kommenteerimine on keelatud.