Teadustööde konkursi II voor

9.-10. aprillil toimus Tartus AHHAA keskuses õpilaste teadustööde riikliku konkursi II voor, kus esindasid meie klassi Anni Jakobson, Renate Piik ja Robin Mere. Konkursi esimene päev koosnes peamiselt messist: õpetajad, õpilased, oma ala spetsialistid, žürii liikmed ja kõik teised huvilised said käia meie uurimistöid tutvustavate plakatite juures ning soovi korral olime me ka seal küsimustele vastamiseks. Peale pikka kaheksat tundi (või veelgi enam) oma stendi juures töö tutvustamist leidis õhtul aset aga kogunemine Emajõe kaldal asuval Alexela loomelaval. Jutustamise kõrvale käis hea söök, koreograafia esitused Tartus asuva tantsukooli õpilaste poolt ning ka disko-sarnane live-muusika sõu. Teisel päeval oli mess rahulikum ning poole päeva pealt toimus autasustamine. Meie klassist pälvis mitu auhinda Robin Mere, kes kutsuti oma tööga ka London International Youth Science Forumile (2024). Soovin talle siinkohal edu ning loodan, et kõigi jaoks oli konkurss aega väärt kogemus!

Anni Jakobson: “Trombolüütilise ravi tüsistused isheemilise insuldiga patsientidel Ida-Tallinna Keskhaiglas aastal 2021”
Renate Piik: “Keisrilõikusjärgne nahk-naha kontakt Ida-Tallinna Keskhaigla naistekliinikus aastatel 2022–2023”
Robin Mere: “Mobiilsed päikesepaneelid Eesti kliimas 3D-prinditud trimaraani näitel”

Renate

Pildid: miks.ee

Kommenteerimine on keelatud.