Sõbrapäeva võrkpalliturniir

Sõbrapäeva võrkpalliturniir toimus 21.02, meie klassi esindajad tegid tublit tööd ning mängisid kokku 4 mängu.

Päeva esimene mäng oli 12.c vastu. Lihased olid veel külmad ning kahjuks nende vastu võitu ei tulnud. Siiski saime nende vastu kahekohalise arvu punkte, mäng lõppes 0:2 seisuga nende kasuks, viimane geim lõppes punktidega 10:15. Järgmine pingeline mäng tuli 11.a vastu. Siiski suutsime end kokku võtta ning viimase geimi enda kasuks pöörata. Mäng lõppes seisuga 2:1 meie kasuks. Nende mängude tulemusel olime end suutnud vingerdada 4.-6. koha mängudele. Lootus oli saada kõrgem koht, kui eelmisel aastal (6. koht).

Esimene kohamäng oli 12.a vastu, mis vaieldamatult päeva lihtsaim mäng. Mulle tundus, et mõlemad tiimid olid taseme poolest samaväärsed, kuid seekord naeratas õnn meile. Võitsime mängu tulemusega 2:0 meie kasuks.

Päeva viimane mäng toimus 10.a vastu, mis osutus eriti pingeliseks. Kahe tasavägise geimi järel jõudis kohale kolmas geim, milles 10.a hüppas meist mõne punkti võrra ette. Võitmiseks oli vaja 7 punkti ning vastastel oli juba kogutud 6 punkti, seega jõudsime tiimiga konsensusele, et rohkem vigu ei tee. Punktid lugesid 6:6, järgmine punkt oli pinge poolest päeva tipp. Meie serv läks üle võrgu ning kui pall tagasi meie poole lendas, olid kõik liiga motiveeritud seda kätte saama. Kõik hüppasime palli kätte saama, arvestamata sellega, et pall põrkab ning lendab edasi ja keegi peaks selle ka kätte saama. Sellega pall langeski, ning kaotasime mängu punktidega 6:7 seisuga 1:2 10.a kasuks.

Autasustamisel sai meie tiimi silmapaistvaima mängija tiitli meie klassivanem Robin Juul. See aasta kahjuks Skyparki pileteid ei loositud. 🙁

Gümnaasiumi viimaselt võrkpalliturniirilt lahkusime 5. koha tiitliga, seega olime lõpuks edukalt saavutanud parema tulemuse kui eelnevatel aastatel. Isiklikult olen selle saavutuse üle uhke, kuid kindlasti jääb mind igavesti kummitama see viimane kaotatud punkt.

Elin

Kommenteerimine on keelatud.