Kevadkontsert

25. mail 2023 toimus kooli aulas traditsiooniline gümnaasiumi kevadkontsert. Kontserti kavas oli numbreid igale maitsele. Kontsertil esinesid Reaalkoolis õppivad professionaalsed muusikud ja segakoor Eve Karbi juhendamisel. Kõlasid nii eesti koorilaulud kui ka klassikalise muusika teosed. Pianist Siim Laane koos oma õpetajaga esitas Sergei Rahmaninovi klaverikontserdi I osa. Vennad Külvid mängisid Mozarti klaverikontserti nr 21. Laul „Baby comeback“ ansambli Equals repertuaarist pani kogu saali kaasa laulma ja tantsima. Meie klassi esindasid tublid koorilauljad Liset Varvas, Mia Brit Gavrilin, Hendrik Veltri ja Oliver Ney. Suur tänu Eve Karbile ja kõikidele artistidele vapustava elamuse eest! Taas ja taas veendun, et Reaalkooli õpilased on erakordselt andekad.

õp Natalja Siniorg

25. mai õhtul toimus Tallinna Reaalkooli aulas traditsiooniline kevadkontsert. Kontsertit korraldas meie muusikaõpetaja Eve Karp. Kohale tuli nii palju rahvast, et osa publikust pidi muusikapalasid kolmanda korruse rõdult nautima. Segakooriga esinesid meie klassist mina, Liset, Hendrik ja Oliver. Pooleteise tunni jooksul saime nautida nelja lugu segakoorilt, erinevaid klaveri- ja puhkpillikontserte, kauneid vokaalteoseid meie kooli soololauljatelt ja duettidelt ning abiturientide hüvastijättu. Hoolimata paanilisest eksamiperioodist enne kontserti, sujus siiski kõik suurepäraselt ning publik kiitis andekaid muusikuid. Kontserti lõpus said kõik segakoori tüdrukud lillekese ning pärast esinemist saime muusikaklassis maiustada maasikatega. Usun, et muusika jäi kõigi hinges helisema ning päikseline kevadõhtu sai meeleolukalt veedetud.

Mia Brit

Entusiastlik kuulaja

Meie segakoor

Pildid: Simone Saar 139.c

Kommenteerimine on keelatud.