Reaali ramm

Reaali ramm toimus esmaspĂ€eval, 22. mail. Selleaastane reaali ramm oli eriline, kuna on Reaali rammu kĂŒmnes juubel ning on ka viimane aasta, mil Reaali rammu peetakse meie kooli staadionil.

Meie klassist osales reaali rammul Tristan Imala, kes saavutas ĂŒleĂŒldiselt 2. koha ja sai parima tulemuse autoveos ning sellega kaasneva rĂ€ndkarika eriauhinna. Tristan pĂŒstitas reaali rammu uue rekordi rinnalt surumises, milleks oli 141 kg. Samuti suudeti saavutada 1. koht raskushoides.

“Mina osalesin Reaali rammul sel aastal esimest korda, kuna eelmine aasta olime samal ajal klassireisil Taanis. ÜleĂŒldiselt olen ma rahul oma tulemustega ning suutsin ka pĂŒstitada mĂ”ne personaalse rekordi. KĂ”ige kehvem sooritus tuli mul takistusrajal, kus ma ei suutnud kontrollida hĂ€sti rehvi ning see lĂ€ks mulle maksma vÀÀrtuslikud sekundid,” rÀÀgib Tristan oma kogemusest.

Tristan

Kommenteerimine on keelatud.