Stiilinädal

Reaalkooli õpilased on viisakad ja targad, seepärast näebki neid kooli peal alati nende parimates akadeemilistes riietes. Kuid igaühel on vaja vahetevahel oma loovust välja näidata ning selleks stiilinädal ongi. Iga aasta toimub sõbrapäevanädalal stiilinädal, mis annab õpilastele võimaluse oma stiiliga loovust ning ka huumorisoont välja näidata. Nädala peale on jaotatud viis erinevat teemat ning õpilastele on antud õigus igal päeval antud teema kohaselt riietuda. See tähendab, et kui õpilase riietus päeva teemaga kokku läheb, võib ta kasvõi dressides kohale tulla. Selle aasta stiilinädala päevad ning teemad jaotusid niimoodi:

Esmaspäev – Google Meet’i tund.
Nädala esimesel päeval rändasime ajas kaks aastat tagasi, kuid ainult riietuses. Karantiini ajal kandsid paljud dresse ja pidžaamasid virtuaalsesse koolipinki, kaks aastat hiljem anti meile võimalus kanda samu riideid kontakttundidesse. Paljud õpilased kandsid dresse või pidžaamasid kooli, osad isegi rock’isid dressipükse oma pintsakuga.

Teisipäev – Roosa, punane, südamed (14. veebruar)
Sõbrapäevale on teemakohased just armastus ja südamed. Seetõttu oli sõbrapäeval stiilinädala teemaks igasugune roosa, punase ja südametega riietus. Kuna teema oli laialdane ning miinimumi ega maksimumi piirid puudusid, võis näha akadeemilisi riideid roosa või punase twist’iga või inimesi, kes olid eelneval õhtul kogu kapi ümber pööranud, et vaid üheks päevaks kõik teemakohased riided välja kaevata.

Kolmapäev – Vanainimesed
Nädala keskel nähti klassis mitmeid babuškasid ja deduškasid. Õpilased tuhnisid läbi vanavanemate kappide, et väljendada oma vaimset vanurit. Sellel ajal hakkasid osad juba stiilinädalat vabamalt võtma, kandes mõningaid vanuripõlve elemente, aga leidus ka mõni õpilane, kes oli 110% pühendunud teemale.

Neljapäev – Hobid (sport)
Stiilinädala vaim oli maandumas, kuid osad kasutasid siiski võimalust kanda trenniriideid kooli. Kindlasti leidus inimesi, kes võtsid osa ainult, et trennieelset aega säästa, kuid tahe kooliüritusest osa võtta või leida kooli pealt inimesi, kellega ühist hobi jagatakse oli mitmel mõttes.

Reede – Rannapäev
Stiilinädala lõpp tuli kiirelt, kuid õpilaste ideed polnud otsa saanud. Klassi poisid tulid kooli nagu oleks samal hommikul Hawaii reisilt naasnud koos isiklike täispuhutavate haikaladega. Kuna stiilinädal toimus arvestuste nädalal, pääsesid suured kalad vaid napilt geograafia arvestusest. Sellega lõppeski meie kooli värviline stiilinädal.

Elin Maria

Kommenteerimine on keelatud.