Vabariigi aastapäeva tähistamine koolis ja viimane päev enne koolivaheaega

Sel aastal saab Eesti riik 105. aastaseks. Viimasel päeval enne vaheaega toimus tavaline aktus ja juubeliaasta puhul ka presidendiaktus, kus meie klassi esindasid Mia Marie ja Anete. Sel korral toimusid meil ainult neli tundi, mis olid ka lühendatud ja lisaks toimus väga lühike klassijuhataja tund. Peale seda külmetasime kõik koos staadionil, et pidada Eesti sünnipäeva. Lisaks tavalistele koolivoorude tänukirjadele jagati ka tunnustusi spordisaavutuste eest. Meile esinesid ka vahvad esimese klassi lapsed rahvatantsuga, aga ise saime regilaulu laulda ning kaerajaani tantsida. Peale seda oligi aktus läbi ja koolimajja jäid need, kes võtsid osa presidendiaktusest.

Liisa

Pildid: Tallinna Reaalkool

Kommenteerimine on keelatud.