Spordinädal

Reaalis toimub iga aasta väga lõbus spordinädal. Spordinädalal esindab igat gümnaasiumi klassi erinevatel võistlustel meeskond või 1 võistleja.

Esmaspäeval toimus köievedu, kus meie klassist osalesid Robin, Juhan, Robin, Linda ja Nataly. Saavutasime köieveos auväärse neljanda koha. Pronksimäng toimus 11.c vastu. Teisipäeval toimus plangu võistlus, kus osales meie klassist Vahur. Võistluse esikolmiku võtsid sel aastal 139. lennu esindajad, kusjuures meie klass jäi üldarvestuses kolmandaks. Vahuri kann sai disklahvi 💀.

Kolmapäeval toimus trepijooks, kus osales Sten. Kahjuks ei olnud Sten korralikult ära õppinud viitamist ning kukkus esimese ülesandega võistluselt välja. Neljapäeval toimus käesurumine, kus meie klassist osales Tristan. Võistlusel osalesid väga võimekad vastased, aga meie klass saavutas kolmanda koha.

Reedel toimusid võrkpalli ning lauatennise võistlused. Meie klass oli välja pannud küllaltki tugeva võrkpallitiimi, kuid kahjuks võistlusel liiga hästi ei läinud ning jäime lõpparvestuses kuuendaks. Lauatennises esindas meie klassi Liisa, kuid peale füüsikaolümpiaadi võitmist ei suutnud Liisa lauatennist kahjuks kinni panna – midagi tuleb jätta ka teistele!

Tristan ja Vahur

Sten üritab viidata

Mänguks valmis!

Kommenteerimine on keelatud.