REAAL 140!

139b aktusel!

139b aktusel!

KoolimĂĽtsid peas!

KoolimĂĽtsid peas!

29. septembril tähistasime kogu kooliga suurt juubelit! Kõik olid pidulikult riides ja kibelesime juba koolitundidest kringlit sööma. Muidugi olime tellinud juba  traditsiooniks saanud kringli singi-juustutäidisega ning kringli pistaatsiapähkli ja õunamoositäidisiega. Enne veel kui staadionile saime, tuli meile rääkima meie kooli vilistlane Madis Päts (vil! 100). Olime just ajaloos lõpetamas Reaalkooli ajaloo õppimist, seega härra Pätsi koolipõlve meenutused pakkusid isegi meile äratundmisrõõmu. Aitäh vingete lugude eest! Pärast suundusime staadionile, kus nautisime kringleid ja head seltskonda. Nagu sünnipäevale kohane on, lõpetasime päeva iga lennu rebaste nädala tantsuga.

kirjutas Kirke

Kommenteerimine on keelatud.